شرایط طلاق توافقی
- بدون حضور زوجین
- در مدت ۲ الی ۳ ماه کاری (مدت ذکر شده بر اثر تجربه سالها فعالیت ما در این زمینه به صورت تخمینی است و ذکر دقیق مدت برخلاف مقررات است)
- با توافق کامل زوجین یا با وکالت در طلاق رسمی زوجه
- هزینه: ۳۰ میلیون تومان تا صدور رای قطعی (این هزینه قطعی بوده و هیچگونه هزینه اضافی و جانبی دریافت نمی گردد)
- برای مشاوره رایگان با شماره ی ۰۹۱۲۶۸۶۳۴۸۲ تماس بگیرید
طلاق توافقی چیست؟
زمانیکه زوجین در خصوص امور مالی (از قبیل مهریه، نفقه، اجرت المثل و جهیزیه و…) و امور غیر مالی (مانند حضانت فرزندان) به توافق کامل برسند و قصد طلاق داشته باشند، طلاق توافقی محسوب میشود. یعنی هیچ یک از زوجین، هیچ نوع اختلافی در امور مالی و غیر مالی برای طلاق ندارند و کاملاً به توافق رسیده اند.
مراحل طلاق توافقی بدون حضور وکیل
مرحله اول: ثبت نام در سامانه تصمیم طلاق و دریافت نوبت مشاوره و حضور در جلسات مشاوره.
مرحله دوم: ثبت دادخواست طلاق توافقی در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی.
مرحله سوم: ارجاع دادخواست به شعبه و تعیین وقت رسیدگی.
مرحله چهارم: حضور در جلسه رسیدگی در تاریخ تعیین شده.
مرحله پنجم: انجام آزمایش عدم بارداری و یا معاینه بکارت در پزشکی قانونی.
مرحله ششم: صدور رای توسط دادگاه و ابلاغ به زوجین.
مرحله هفتم: حضور زوجین در دادگاه و اسقاط حق تجدیدنظر و فرجام خواهی.
نکته: رای دادگاه در خصوص طلاق توافقی که گواهی عدم امکان سازش نام دارد از تاریخ قطعیت سه ماه قابلیت اجرا دارد و اگر در این سه ماه در دفتر رسمی طلاق ثبت نگردد رای بلااثر شده و تمام مراحل بالا دوباره باید توسط زوجین طی گردد.
مراحل طلاق توافقی با حضور وکیل
صرفاً یک جلسه حضور در دفتر وکیل با همراه داشتن مدارک (شناسنامه و کارت ملی زوجین و سند ازدواج) کافیست و توافقات کامل زوجین توسط وکلا مکتوب شده و به امضای آنها میرسد و وکالتنامه تنظیم میشود. پس از آن دیگر هیچ نیازی به حضور زوجین در هیچ یک از مراحل دادرسی وجود ندارد مگر در مورد خانم که صرفاً یک جلسه جهت انجام آزمایش بارداری (در برخی شعب نیاز هست) و یا انجام معاینه بکارت در مورد خانمهای دوشیزه در پزشکی قانونی لازم است، پس از آن رای قطعی در اختیار زوجین قرار میگیرد.
طلاق توافقی چقدر زمان میبرد؟
طلاق توافقی بدون حضور وکیل: در اینصورت زمانی حدوداً سه الی چهار ماه لازم است تا زوجین بتوانند رای دادگاه را دریافت نمایند.
طلاق توافقی با حضور وکیل: در صورت انجام طلاق توافقی توسط وکلای ما، از زمان حضور در دفتر وکیل و اعطای وکالت زمانی حدوداً ۱۰ الی ۲۰ روز کاری نیاز هست که رای قطعی صادر گردد.
نکته: این زمان اعلام شده صرفاً بر اساس تجارب وکلای ما در پرونده های متعدد طلاق توافقی که تخصص وکلای صدرا هست میباشد و اعلام زمان کاملاً قطعی بر خلاف مقررات است.
هزینه طلاق توافقی چقدر است؟
هزینه طلاق توافقی ۳۰ میلیون تومان قطعی می باشد که مشتمل بر هزینه های ذیل است:
۱) حق الوکاله دو وکیل
۲) هزینه دادرسی
۳) هزینه داوری
۴) هزینه آزمایشگاه (در صورت لزوم حضور در آزمایشگاه مجتمع)
نکته مهم: هزینه دریافتی کاملاً قطعی می باشد و هیچ گونه هزینه اضافی و جانبی از موکلین محترم دریافت نمیگردد.
نحوه پرداخت: ۵۰ درصد هنگام انعقاد قرارداد وکالت، الباقی زمان تحویل رای قطعی.
شماره های تماس:
توافقات زوجین چگونه باید باشد؟
تعیین تکلیف در مورد مهریه که چه مقدار پرداخت و چه مقدار بخشیده می شود و یا کاملاً توسط زوجه به زوج بذل میشود.
تعیین تکلیف در مورد سایر امور مالی از قبیل نفقه، اجرت المثل، جهیزیه و…
تعیین تکلیف حضانت فرزندان و اینکه نگهداری آنها بر عهده چه کسی باشد و نحوه و زمان ملاقات فرزندان.
پس از اینکه زوجین توافق نمودند با حضور در دفتر وکیل توافقاتشان مکتوب شده و به امضای آنها میرسد و عیناً در صورتجلسه دادگاه منعکس میشود و بر اساس همان توافقات رای صادر میگردد.
طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج
اگر یکی از زوجین یا هر دوی آنها مقیم خارج از کشور هستند جهت طلاق توافقی و دریافت مشاوره کامل با این شماره تماس بگیرید:
وکالت در طلاق
در صورتیکه خانم از همسر خود وکالت در طلاق رسمی داشته باشد که اصطلاحاً به آن حق طلاق گفته میشود میتواند با رعایت شرایط ذیل اقدام به طلاق توافقی نماید:
اول: حتماً باید برای انجام مورد وکالت از همسر خود (اقدام برای طلاق) به وکیل دادگستری وکالت دهد. چرا که از نظر قانونی امکان اجرای وکالتنامه بدون حضور وکیل دادگستری وجود ندارد.
دوم: وکلای ما فقط در صورتی با وکالتنامه و بدون حضور زوج قبول وکالت میکنند که مهریه به طور کامل بذل یا ابراء شده باشد.
سوم: در وکالتنامه حتماً باید عبارت قبول بذل قید شده باشد.
چهارم: اگر در وکالتنامه اسقاط حق تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی قید نشده باشد رای در صورتی قطعی و قابل اجرا خواهد بود که از زمان صدور رای توسط دادگاه بدوی ۴۴ روز سپری شود.
آیا میخواهید خیلی سریع به وکیل متصل شوید؟
حضانت فرزندان در طلاق توافقی به چه شکل است؟
فرزندان دختر بالای ۹ سال و پسران بالای ۱۵ سال از سن حضانت خارج هستند و در رای دادگاه در خصوص حضانت این فرزندان تصمیم گیری نمیشود اما در مورد فرزندان زیر سن ۹ و ۱۵ سال (دختر و پسر) توافق زوجین در طلاق توافقی معتبر است و آنها به هر شکلی که توافق نمایند عیناً در رای دادگاه ذکر خواهد شد.
اگر نمی خواهید در جلسات مشاوره شرکت کنید و پروسه ای سه الی چهار ماهه برای گرفتن رای طلاق توافقی طی کنید و در وقت و هزینه های جانبی خود صرفه جویی کنید میتوانید فقط با یک جلسه حضور در دفتر وکیل (گروه وکلای صدرا) جهت تحویل مدارک و اعطای وکالت به وکلای ما و پس از طی ۲الی ۳ ماه کاری رای قطعی را دریافت نمایید.
نکته: در خصوص خانمهای غیر یائسه و غیر باکره، حضور خانم برای انجام تست بارداری (طبق رویه برخی شعب حضو خانم جهت تست بارداری در مجتمع قضایی ضروری است) و در مورد خانم دوشیزه یک جلسه حضور جهت معاینه بکارت در پزشکی قانونی الزامی است که پس از تشکیل پرونده و طی مراحل توسط وکیل با هماهنگی وکلای ما با خانمها جهت انجام این آزمایشات هماهنگی لازم انجام میشود.
اگر رای قطعی طلاق توافقی صادر شده باشد و یکی از زوجین حاضر به اجرای صیغه طلاق و ثبت در دفتر طلاق نشود تکلیف توافقات صورت گرفته چیست؟
چنانچه پس از صدور رای قطعی یکی از زوجین حاضر به اجرای رای نگردد و سه ماه از تاریخ قطعیت رای بگذرد رای صادره و تمام توافقات ضمن آن فاقد ارزش و اعتبار قانونی خواهد بود و رای از درجه اعتبار ساقط است و در صورت عدم حضور یکی از زوجین جهت اجرا، رای قابلیت اجرا نخواهد داشت.
نکته: اگر خانم از همسر خود وکالت در طلاق و نیز وکالت در اجرای صیغه طلاق داشته باشد پس از صدور رای قطعی بدون حضور زوج و با وکالتنامه مذکور میتواند اقدام به اجرای رای نماید.
آیا خانم میتواند پس از صدور رای و اجرای صیغه طلاق از مهریه که بذل نموده رجوع نماید؟
در این خصوص به نکات زیر توجه فرمایید:
اول: خانم باکره یا یائسه در صورت بذل مهریه، چون عده ندارد و رجوع از مابذل در مدت عده صورت میگیرد این موضوع عملاً منتفی است و دوشیزه و یائسه امکان رجوع به مابذل را ندارد.
دوم: اگر بخشش مهریه در قالب ابراء باشد امکان رجوع وجود ندارد.
سوم: در صورت بذل مهریه توسط خانم در مدت عده، وی میتواند به مهریه (مابذل) رجوع نماید و در این صورت مرد نیز میتواند از طلاق رجوع نماید.
نکته: راه حل قانونی این موضوع اینست که اسقاط حق رجوع از مابذل در رای ذکر شود. در این صورت خانم نمیتواند به مهریه ای که بذل کرده رجوع نماید.
اگر خانم بخواهد در قبال مهریه پول پیش منزل اجاره ای به وی تعلق بگیرد چگونه باید توافق نماید؟
راه حل مسئله اینست که پشت اجاره نامه، این انتقال قید گردد و اجاره نامه و مبلغ ودیعه مندرج در آن به نام خانم منتقل گردد و موجر نیز ذیل آن را امضا نماید.
اگر خانم بخواهد بخشی از مهریه را دریافت کند در طلاق توافقی چطور باید اقدام کند که حق وی محفوظ بماند؟
زوجین میتوانند توافق نمایند که بخشی از مهریه یا هر مقدار مالی که مورد توافقشان هست قبل از اجرای صیغه طلاق در دفترخانه، به خانم داده شود و در صورتیکه مبلغ مورد توافق که در رای ذکر شده به خانم تسلیم نشود میتواند از اجرای صیغه طلاق خودداری کرده و پس از گذشت سه ماه از قطعیت رای، رای صادره بلااثر میشود و مهریه و سایر حقوق مالی زن به حالت اول باز میگردد.
آیا بعد از طلاق امکان پاک کردن نام همسر از شناسنامه وجود دارد؟
اگر زوجه باکره باشد و رابطه زناشویی بین زوجین صورت نگرفته باشد پس از طلاق امکان پاک کردن نام همسر از شناسنامه و گرفتن شناسنامه سفید وجود دارد. در غیر این صورت (باکره نبودن خانم) در صورت ازدواج مجدد میتوان نام همسر قبلی را از شناسنامه پاک کرد.
شرایط اجرای صیغه طلاق در دفترخانه چیست؟
حضور زوجین با رای قطعی در دفترخانه (به همراه شناسنامه و کارت ملی و گواهی عدم بارداری) به همراه دو شاهد مرد (برخی دفاتر خودشان شاهد دارند) که با دریافت هزینه برای شهادت در طلاق اقدام میکنند و اینکه زوجه نباید در دوران عادت ماهیانه باشد (البته در این دوران طلاق ثبت میگردد اما صیغه طلاق بعداً جاری میشود) و طلاق نباید در دوران طهر مواقعه باشد (یعنی زوجه باید در دوره پاکی باشد که در آن نزدیکی صورت نگرفته است.)
نکته: زوجین برای اجرای صیغه طلاق نیز میتوانند به وکلا وکالت دهند. برای دریافت اطلاعات بیشتر با وکلای ما تماس بگیرید.
اگر زوجین بین خود توافقنامه ای برای طلاق توافقی نوشته باشند آیا اعتبار قانونی دارد؟
اگر توافقنامه در دفتر اسناد رسمی ثبت رسمی نشده باشد و صرفاً توسط خود زوجین نوشته شده باشد تا زمان صدور رای قطعی و اجرای آن در دفتر طلاق توافقات مذکور اعتبار رسمی و قانونی نخواهد داشت.
خانمی از همسر خود وکالت در طلاق رسمی دارد و در خصوص امور مالی هم توافق نموده اند برای طلاق چگونه میتواند اقدام نماید؟
اگر فرزند مشترک دارند در خصوص حضانت فرزند هم به توافق رسیده پس از آن میتواند به وکلای دادگستری وکالت داده در خصوص طلاق توافقی اقدام نماید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
رای طلاق توافقی چه مدت اعتبار دارد؟
از تاریخ صدور رای قطعی (گواهی عدم امکان سازش) زوجین سه ماه فرصت دارند تا در دفتر طلاق حاضر شده و طلاق خود را ثبت نمایند در غیر این صورت پس از انقضای این مدت بی اعتبار شده و زوجین باید دوباره دادخواست طلاق توافقی داده و اقدام به اخذ رای نمایند.
در صورت باردار بودن زوجه امکان طلاق توافقی وجود دارد؟
بله در صورتیکه خانم باردار باشد، باید توافق زوجین در خصوص حضانت طفل در راه، هزینه های زایمان و نفقه زن باردار و… کاملاً مشخص گردد و پس از صدور رای قطعی امکان ثبت طلاق زن باردار وجود دارد و عده خانم باردار تا زمان وضع حمل وی میباشد.
آیا زوج و زوجه میتوانند یک وکیل داشته باشند؟
خیر، در هیچ پرونده ای یک وکیل نمیتواند از طرف طرفین دعوی (هر دو با هم) اعلام وکالت نماید و هر فرد باید وکیل جداگانه داشته باشد. در صورت اعطای وکالت برای طلاق توافقی به وکلای گروه صدرا، وکلای ما انجام امور وکالتی از طرفین زوجین را عهده دار خواهند شد و برای هر یک از زوجین وکیل جداگانه در نظر گرفته میشود.
شماره های تماس:
سلام برای وام ازدواج میشه طلاق گرفت بعدازدواج کرد/ازوام ازدواج استفاده نکردیم
با سلام
دوست عزیز حرفه ما صرفا ارائه خدمات حقوقی است و اطلاعی در این خصوص که مربوط به روند کاری بانک هاست نداریم